Voorbeeld sollicitatiebrief magazijnmedewerker met werkervaring

Succesvol solliciteren op vacature als magazijnmedewerker met werkervaring

Gebruik de onderstaande sollicitatiebrief als inspiratie voor het schrijven van jouw eigen succesvolle sollicitatiebrief op een vacature als magazijnmedewerker met werkervaring.

[Jouw naam]
[Adres]
[Postcode] en [Woonplaats]

[Naam bedrijf]
Ter attentie van [contactpersoon of naam afdeling]
[Adres bedrijf]
[Postcode] en [Woonplaats]

[Plaatsnaam], [datum]

Betreft: sollicitatie vacature [magazijnmedewerker]

Geachte heer/mevrouw [naam contactpersoon]

Naar aanleiding van uw vacature in de [Telegraaf] van [10 juni] j.l. solliciteer ik hierbij naar de functie van [magazijnmedewerker]. Gezien de functie-inhoud en de aard van uw organisatie, stel ik mij graag voor deze functie beschikbaar. Daarnaast beschik ik ook over de in de vacature gevraagde ervaring om de functie naar behoren te kunnen uitvoeren.

Zoals u kunt lezen in mijn cv ben ik in het bezit van de eigenschappen en vaardigheden zoals omschreven in de advertentie. Ik ben in het bezit van een heftruck rijbewijs en heb ruime ervaring met het laden en lossen van vrachtwagens, het controleren van de zendingen en het aftekenen van vrachtbrieven.

Momenteel ben ik werkzaam als [magazijnmedewerker] bij een [supermarkt]. In de [vier jaar] dat ik hier nu werk heb ik veel geleerd op het gebied van kwaliteitscontrole. Omdat ik mij verder wil ontwikkelen is het nu tijd voor een volgende stap in mijn professionele carrière.

Ik hoop dat deze brief voor u een aanleiding is mij uit te nodigen voor een oriënterend gesprek. Voor nadere informatie verwijs ik naar bijgevoegd curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

[Handtekening]

[Jouw naam]

Bijlage: curriculum vitae

Downloaden voorbeeldbrief via kopiëren en plakken (copy-paste)

  • Kopiëren en plakken is eenvoudige manier om geselecteerde gegevens op deze pagina eenvoudig te kopieren naar de plaats waar je tekst wilt gebruiken.
  • Selecteer de tekst op deze pagina en kopieer deze via de toetsencombinatie Ctrl + C en plak deze vervolgens via de toetsencombinatie Ctrl + V naar de gewenste locatie.

Aanvullende vragen voor dit artikel?

Weet jij nog een mooie vraag als aanvulling op het onderwerp op deze pagina? Stuur deze dan zeker even naar ons door. Alvast bedankt.

Wat kunnen wij van jou leren? Laat het ons weten…!

Omdat wij ook niet alles weten zijn wij benieuwd naar jullie feedback op de artikelen die wij publiceren.

Dus heb je na het lezen van dit artikel:

  • Opmerkingen;
  • Kritische feedback;
  • Tips;
  • Of gewoon een leuk verhaal om met ons te delen?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit, leesbaarheid en toegevoegde waarde van onze content te verbeteren.

Alvast bedankt voor je reactie en geniet van deze mooie dag.

Gebruik informatie

Wij adviseren alle bezoekers van deze website om even de moeite te nemen om de Algemene Voorwaarden te lezen. Dan weten we allemaal dat we de informatie op de juiste manier gebruiken.

Bronnen:

Voor het schrijven van de artikelen is er gebruikt gemaakt van verschillende bronnen. Bekijk de complete lijst op onze bronnen pagina voor meer informatie.