Opzeggen verzekering

Wil jij een verzekering opzeggen?

Gebruik de voorbeeldbrief op deze pagina voor het opzeggen van jouw verzekering. Deze voorbeeldbrief kan gebruikt worden voor het opzeggen van een verzekering met inachtneming van het contractuele opzegtermijn. Lees snel verder.

Deze voorbeeldbrief kun je o.a. gebruik voor het opzeggen van je verzekering voor: auto, boot, brommer, caravan, fiets, gsm, garagabox, Iphone, jetski, huisdier, laptop, motor, mobiele telefoon, muziekinstrument, quad, scooter, snorfiets, stacaravan, snorscooter, telefoon etc.

Downloaden voorbeeldbrief opzeggen autoverzekering

Via de links op de download pagina kun je de voorbeeldbrief voor het opzeggen van een verzekering eenvoudig downloaden als word-document.

Voorbeeldbrief opzeggen verzekering volgens opzegtermijn

[Jouw Naam]
[Straatnaam] [Huisnummer]
[Postcode] [WOONPLAATS]
[Optioneel: Telefoonnummer]
[Optioneel: E-mailadres]

Plaats : [Plaatsnaam]

Datum: [Dag-Maand-Jaar]

[Naam Bedrijf / Organisatie / Persoon]
[Straatnaam] [Huisnummer]
[Postcode / Postbus] [WOONPLAATS]

Betreft: opzeggen verzekering [invullen verzekeringsnummer]

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn verzekering met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn verzekering per [invullen opzegdatum] te beëindigen.

Graag ontvang ik van u binnen twee weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen twee weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,