babychecklist template voorbeeldbrieven

Verzekering opzeggen na premieverhoging

Opzeggen verzekering na premieverhoging

Gebruik deze gratis voorbeeldbrief op deze pagina als voorbeeld voor het opzeggen van je een verzekering omdat je het niet eens bent met de premieverhoging.

Wanneer een verzekeringsmaatschappij een premieverhoging doorvoert of dit gaat doen, is het mogelijk om de verzekering op te zeggen. Zorg er wel voor dat je tijdig opzegt.

Deze gratis voorbeeldbrief voor het opzeggen van een verzekering n.a.v. een premieverhoging kun voor allerlei soorten verzekeringen gebruiken:

Autoverzekering, reisverzekering, zorgverzekering, groepsverzekering, overlijdensverzekering, molestverzekering, inboedelverzekering , ongevallenverzekering, telefoonverzekering etc.

Download deze voorbeeldbrief eenvoudig via deze pagina!

Voorbeeldbrief opzeggen verzekering na premieverhoging:

Betreft: opzegging [invullen verzekeringsnummer]

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn [zorgverzekering / reisverzekering / autoverzekering / inboedelverzekering / ..verzekering] met uw organisatie per direct beƫindigen, omdat ik niet akkoord ga met de tussentijdse premieverhoging.
Graag ontvang ik van u binnen twee weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging met daarin de datum waarop de zorgverzekering wordt beƫindigd?

Met vriendelijke groet,

Download gratis voorbeeldbrieven via onderstaande links:

Download voorbeeldbrief opzeggen verzekering n.a.v. premieverhoging