solliciteren template voorbeeldbrieven

Verzekering opzeggen door wijziging polisvoorwaarden

Opzeggen verzekering na wijziging polisvoorwaarden?

Gebruik deze gratis voorbeeldbrief op deze pagina als voorbeeld voor het opzeggen van je een verzekering omdat je het niet eens bent met de wijziging van de polisvoorwaarden.

Wanneer een verzekeringsmaatschappij de polisvoorwaarden doorvoert of dit gaat doen, is het mogelijk om de verzekering op te zeggen. Zorg er wel voor dat je tijdig opzegt.

Deze gratis voorbeeldbrief voor het opzeggen van een verzekering n.a.v. de wijziging van de polisvoorwaarden kun voor allerlei soorten verzekeringen gebruiken:

Autoverzekering, reisverzekering, zorgverzekering, groepsverzekering, overlijdensverzekering, molestverzekering, inboedelverzekering , ongevallenverzekering, telefoonverzekering etc.

Download deze voorbeeldbrief eenvoudig via deze pagina!

Voorbeeldbrief opzeggen verzekering na wijziging polisvoorwaarden:

Betreft: opzegging [invullen verzekeringsnummer]

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn [zorgverzekering / reisverzekering / autoverzekering / inboedelverzekering / ..verzekering] met uw organisatie per direct beƫindigen, omdat ik niet akkoord ga met de tussentijdse wijziging van de polisvoorwaarden.
Graag ontvang ik van u binnen twee weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging met daarin de datum waarop de zorgverzekering wordt beƫindigd?

Met vriendelijke groet,

Download gratis voorbeeldbrieven via onderstaande links:

Download gratis voorbeeldbrief opzeggen verzekering n.a.v. wijziging in polisvoorwaarden