Opzeggen autoverzekering

Opzoek naar voorbeeldbrieven voor het opzeggen van je autoverzekering?

Op deze pagina staat een gratis voorbeeldbrief voor het opzeggen van je autoverzekering. Deze gratis voorbeeldbrief kun je gebruiken voor het opzeggen van je autoverzekering bij je huidige autoverzekeringsmaatschappij.

Download voorbeeldbrief opzeggen autoverzekering

Download deze voorbeeldbrief eenvoudig via de link op de download pagina en pas de voorbeeldbrief aan op jouw persoonlijke situatie.

Tip: Bekijk de algemene voorwaarden van de autoverzekering om er zeker van te zijn dat je alle juiste informatie in de opzegbrief opneemt. Deze voorbeeldbrief gaat uit van het opzeggen van een autoverzekering waarbij rekening gehouden wordt met het contractuele opzegtermijn.

Voorbeeldbrief opzeggen autoverzekering:

[Jouw Naam]
[Straatnaam] [Huisnummer]
[Postcode] [WOONPLAATS]
[Optioneel: Telefoonnummer]
[Optioneel: E-mailadres]

Plaats : [Plaatsnaam]

Datum: [Dag-Maand-Jaar]

[Naam Bedrijf / Organisatie / Persoon]
[Straatnaam] [Huisnummer]
[Postcode / Postbus] [WOONPLAATS]

Betreft: Opzegging autoverzekering
Polisnummer: [vul hier uw polisnummer in]

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn autoverzekering met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn autoverzekering voor polisnummer [invullen polisnummer] per [invullen opzegdatum] te beëindigen.

[De reden voor het beëindigen van mijn autoverzekering is omdat ik niet akkoord ga met de tussentijdse premieverhoging / wijziging van de polisvoorwaarden.]

Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,

Download deze voorbeeldbrief eenvoudig via de link op de download pagina en pas de voorbeeldbrief aan op jouw persoonlijke situatie.

Aanbieders van autoverzekeringen in Nederland

In Nederland zijn er vele aanbieders van autoverzekering. Je kunt op Internet veel informatie vinden over de verschillende prijzen en voorwaarden die deze verzekeraars hanteren. Voorbeelden van aanbieders van autoverzekeringen in Nederland zijn:

AGIS, CZ, Centraal Beheer, Menzis, Inshared, Zelf, A-Verzekering, Allsecur, Ditzo, De Nationale, FBO, Netplus, Independer, United Consumers, Unive of Achmea.


Tags: autoverzekering opzeggen, opzeggen autoverzekering, voorbeeldbrief opzeggen autoverzekering, downloaden.